IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана: Ще направя всичко, за да предпазя бебето си

18 март 2022 18 00

Изпълнителката разкри какъв тип родител ще бъде

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана все още не е родила първото си дете, но вече знае какъв тип родител ще бъде.

34-годишната изпълнителка, която очаква бебе от приятеля си A$AP Rocky, е категорична, че ще се бори със зъби и нокти, за да предпази детето си от всичко в света. Като човек, чийто живот е преминал под светлината на прожекторите, Риана е много добре запозната с вредите, които папараците и славата могат да ти нанесат. Именно затова тя обещава, че ще направи всичко възможно наследникът ѝ да не преминава през всичко това.

Барбадоската красавица разкри, че се е вдъхновила от предаването Real Housewives относно защитата на детето си, отбелязвайки че дамите в него по никакъв начин не се притесняват да покажат и най-борбената си страна, когато става въпрос за безопасността на семейството. „Те ще ви съборят на земята заради децата си. И това много ми харесва, защото смятам, че ще бъда точно такъв тип майка“, признава звездата.

Когато беше попитана дали би обърнала маса, когато някой говори лошо за децата ѝ, Риана беше категорична, че би направила даже още по-агресивен ход. „Ако говориш за децата ми, с теб е свършено“. Допълва, че би се държала като истински психопат относно безопасността на бебето си, като няма да се притеснява от мнението на околните.

Риана наскоро разкри, че влиза в третия си триместър, но все още не споделя кога точно се очаква да роди и какъв е полът на бебето. Тя също така обясни малко повече за трудностите, през които преминава през тези девет месеца, свързани с визията. Изпълнителката призна, че страда от все по-суха кожа, но е намерила начин да се справи с това, увеличавайки овлажняването и използвайки правилните продукти.

Благодарение на линията си Fenty Beauty, тя се сдобива с блясък, необходим за червения килим. Понякога обаче Риана е като всички останали бременни жени и няма много време за себе си. В този момент тя залага само на овлажняването и контурирането на лицето, преди да излезе от вкъщи. „Лицето става малко по-закръглено и наедряло. Носът започва да се разширява. Всичко е предизвикателство – от това как да се обличаш до направата на грима“, допълва изпълнителката.

Предизвикателствата обаче не пречат по никакъв начин на Риана. Напротив – тя им се радва, защото благодарение на тях, става по-креативна в преодоляването им. „Най-добрият съвет, който съм получила до момента, е да спя достатъчно, защото този лукс ще ми бъде отнет съвсем скоро“, казва изпълнителката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари